Avantajele nașterii în mediul privat

În ultimii ani, din ce în ce mai multe mame își doresc să nască la o maternitate privată, în detrimentul celor de stat, beneficiind astfel de numeroase avantaje. Dacă și tu îți dorești să iei această decizie, dar nu ești hotărâtă, îți vom prezenta câteva dintre principalele avantaje:

  • echipă dedicată și profesionistă
  • curățenie în salon, pe holuri și în sala de nașteri
  • aparatură performantă și de ultimă generație
  • bagajul pentru maternitate aproape inexistent
  • schițarea planului de naștere împreună cu medicul anestezist și obstetrician
  • mâncare gustoasă adaptată nevoilor tale

MATERNITATEA GYNMED

Echipă Dedicată

Primul avantaj și unul dintre cele mai importante se află în strânsă legătură cu echipa de medici, asistente și moașe. Aceasta este atentă în mod constant la nevoile tale, asigurându-ți atât confortul fizic, cât și cel psihic. Mai mult decât atât, îți stă la dispoziție pentru orice nelămurire, oferindu-ți consiliere personalizată.

De asemenea, după ce ai născut, vei avea parte de un program flexibil în ceea ce privește sistemul rooming-in. Astfel, dacă starea ta de sănătate și a copilului tău permite, vei putea fi cazată împreună cu acesta, pe toată perioada internării (2 nopți și 3 zile în cazul în care totul decurge bine).

MATERNITATEA GYNMED

Confort și Curățenie

Confortul și curățenia este principalul mod prin care o maternitate privată se deosebește de cea de stat. În acest sens, rezervele sunt dotate corespunzător, la standarde de 5 stele, cu televizor, pat cu reglaj electric, baie proprie cu cabină de duș, buton pentru asistență medical disponibil non-stop. Mai mult decât atât, igiena este menținută în mod constant atât pe coridor și holuri, cât și în rezerve și mai ales în sălile de operație/de nașteri.

MATERNITATEA GYNMED

Aparatură Performantă

Aparatura performantă, însoțită de servicii medicale private de cea mai bună calitate, constituie un mare avantaj în ceea ce privește maternitatea privată. Constant se investește în aparatură de ultimă generație, care să poată facilita nașterea, dar și perioada de dinainte și după aceasta.

În plus, maternitatea GynMed a investit în aparatură specializată pentru nașterea în apă, dar și pentru cea însoțită de Entonox. Astfel, vei avea parte de o naștere mult mai ușoară, un travaliu mai puțin dureros, deci o experiență confortabilă atât pentru tine, cât și pentru bebelușul tău.

MATERNITATEA GYNMED

Bagajul Aproape Inexistent

Foarte multe mămici își fac griji cu privire la ce ar trebui să ia cu ele la maternitate, atât pentru îngrijirea proprie, cât și pentru cea a bebelușului. Dacă optezi pentru servicii medicale private, nu va fi nevoie să te ocupi de acest aspect, maternitatea oferindu-ți aproape toate obiectele de care ai putea avea nevoie.

Printre acestea se numără și halatul, papucii, perie și pastă de dinți, gel de duș și șampon, tampoane, bustieră, burtieră, prosoape, lenjerie intimă de unică folosință, cămăși. De asemenea, pentru bebeluș îți vor fi puse la dispoziție scutece, haine, biberoane și produse de igienă.

Maternitatea Gyn Med

Dacă te-am convins să alegi servicii medicale private pentru a da naștere bebelușului tău, nu uita să ne vizitezi aici, pentru mai multe detalii și informații utile. Consultă personalul maternității pentru orice nelămurire și alege să fii în siguranță cu GynMed!

Maternitatea Gyn Med

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this